Novinky za minulý týden (36) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5318 postů
7494 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, další týden uběhl jako voda, takže přicházím s týdenním souhrnem novinek.

Začnu s minihrou Murder, protože jen za týden jsme stihli přidat dokonce 2 mapy. Jde o mapu Mall - obchodní centrum a mapu Paris, která prezentuje pařížskou ulici.

Mapa Paris postavená @11mato a @Ezra294

 

Dále budu pokračovat s BuildCreativem, kam bylo přidáno poměrně dost předpřipravených staveb, jmenovitě 4 domky a 3 traktory. Traktory pochází od hráče @Loli4ek a jde o vůbec první traktory mezi předpřipravenými stavbami, stavění například farmy mohou určitě zjednodušit. Dále je ještě možné prostřednictvím WorldEditu upravovat více entit najednou. Jako obvykle, došlo k přidání i 134 stavebních hlav a to i na FunCreative.

Nové předpřipravené stavby traktorů

 

Bez nové mapy se neobešel ani Parkour, nově si můžete zahrát na quartzové mapě hráče @JustFun_ Parkour165.

Parkour mapa Parkour165

 

Velmi žádaného vylepšení se dočkalo i nastavování skinů. Nyní si každý hráč může vybrat i jakýkoli skin, co má na sobě jiný hráč. Díky tomu si je možné vybrat z několika milionů skinů.

Vylepšení na skin serveru

 

A toto už je poslední odstavec, takže jednoduše; pro nepříznivce označování v chatu byla přidána možnost, aby ho ostatní hráči nemohli označovat, dále byl vylepšen kit DiamondPower na KitPvP nebo bylo přidáno několik předmětů do obchodu na SkyPvP.

Celý souhrn najdete jako vždy po dnech v changelogu a zase za týden :)






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva