Novinky za minulý týden (35) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5326 postů
7502 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, další týden je za námi a tak vychází nový týdenní souhrn.

Hned začnu s minihrou Murder, kde jsme během týdne stihli přidat dokonce dvě mapy - jde o CityCenter od hráčky @MaiyuzamiIsAlone a mapu House od hráče @Wexid. Obě vypadají velmi dobře a také se na nich dobře hraje. K tomu navíc došlo na nové lobby minihry, které postavila builderka @ExZz.

Mapa CityCenter

 

Mapa House

 

Dále pokračuji s Parkourem, kam bylo přidáno také pár mapek, opět jmenovitě Modernchallenge od @AriusS a dále Parkour162 od hráče @Domik_e a nakonec i Parkour164 od skupinky hráčů @Domik_e, @Martas98CZ a @Johan_Ka09. Na Parkouru tedy začíná být opravdu dost map, předpokládám, že nikdo by je všechny nedokázal odskákat dříve jak za měsíc :)

Mapa Challenge

 

Mapa Parkour162

 

Velké novinky se dočkal i server pro výběr skinů. Na návrhy hráče @MikiBlack jsme přidali 45 skinů do všemožných kategorií, dále pak pár i mimo jeho návrh. Takových návrhů si velmi ceníme.

Nové skiny v prakticky všech kategoriích

 

Creative servery se dočkaly menších vylepšení, na obou najdete 261 nových stavebních hlav, dále jen na BuildCreative novou předpřipravenou stavbu domku a také bylo přidáno sezení na schodech, které se nacházelo již delší dobu jen na FunCreative.

Nové speciální hlavy na creativech

 

Více zajímavých novinek bylo přidáno i na Skyblock. Nově si můžete vyzvedávat kity - více ve Skyblock menu. Kity jsou rozděleny dle hodností na serveru a každý má svou periodu, kdy si ho můžeš vyzvednout znovu. Také si můžete zakoupit banner vytvořený v bannerovém studiu. K tomu Sponzoři++ mohou v omezeném WorldEditu používat příkazy /angelblock a /cut. Na všechny survival servery včetně Skyblocku bylo přidáno také několik předmětů do obchodu a kategorie Dekorace do Marketu.

Nové kity na Skyblocku

 

Toto je už ale poslední odstavec, takže jako obvykle; na Technic Survivalu byla navýšena výkupní cena v obchodě u některých surovin, dále došlo na aktualizaci pravidel a informací v nápovědě po zadání příkazu /help. Mimo jiné si všichni Sponzoři++ mohou zažádat o svou emailovou schránku ve formátu hernínick@minicraft.cz

Zase příští týden :)






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva