Novinky za minulý týden (34) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5326 postů
7502 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, opět je tu další týden a tento byl oproti předchozímu poměrně nabitý novinkami.

Jedna ze zásadních věcí bylo přidání celoserverové nápovědy ke všem částem serveru a příkazům. Jde o příkaz /help, případně /help a název kategorie (př. /help survival). Různé kategorie také dále odkazují na další podkategorie (z BuildCreative například na WorldEdit a podobně). Nápověda již je poměrně obsáhlá, ale i tak se bude dále rozšiřovat.

Nová nápověda na serveru

 

Dále budu pokračovat s novinkami na Trouble In Mineville - minihře, který byla na serveru představená předchozí týden. Mimo opravy nalezených chyb bylo přidáno pár truhel do map, kde jich bylo moc málo, zejména na mapu Desert. Pravděpodobně je ale nejvýraznější nové lobby minihry postavené hráčem @kvetak17.

Přidány truhly do mapy Mineville

 

Jelikož i v tomto odstavci účinkuje hodně aktivní hráč @kvetak17, tak novinky na Murder najdete hned v dalším odstavci. Jde o jím postavenou mapu Kingdom a dokonce i mapu Office, kterou postavil s hráčem @11mato. Obě mapy nejen dobře vypadají, ale Murder se na nich hraje špičkově. Určitě si je nezapomeň vyzkoušet!

Nová mapa Kingdom

 

Dále zmíním survival servery. Začnu tedy s klasickým Survivalem, kde bylo přidáno pár předmětů do obchodu, pozměněny parametry pro výpočet náhodného teleportu a hlavně hlasování o počasí, které funguje stejně jako dosavadní hlasování o čase, jen s příkazem /wv.

 

Na Technic Survival bylo přidáno úplně stejné hlasování o čase, dále ale celá kategorie Dekorace, která již byla dříve na Survivalu a Bannerové studio, které se také již dříve objevilo na Survivalu a i obou Creative serverech.

Bannerové studio na survival serverech

 

Jelikož hlasování o počasí i Bannerové studio bylo přidáno i na Skyblock, tak jej dále nebudu rozepisovat, ale na Skyblocku došlo zpátky k navýšení maximálního počtu spawnerů na jeden ostrov, přidáno několik drobností do obchodu a nyní je možné si na ostrově nastavit biom Ocean.

 

Creative servery se dočkaly jen drobností - 127 nových stavebních hlav a na BuildCreative najdete nový další domek v předpřipravených stavbách.

Jedna z nových předpřipravených staveb - dům

 

Jako obvykle, na konci najdete jen souhrn takových náhodných malých vylepšení. Tak například Vanilla server již běží na plnohodnotné verzi Minecraftu 1.13, takže se generují nové oceány a tak podobně. Spolu s tím byla na celý server přidána podpora připojení s klienty na verzi 1.13.1. Dále došlo k vylepšení anticheatu na celém serveru, aktualizace Pravidel a podmínek používání našich služeb a také FAQ ve Store. Nakonec je možné využívat příkaz /shop na KitPvP a SkyPvP pro jednudušší přístup do obchodu.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva