Novinky za minulý týden (23) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5319 postů
7495 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, další týden uběhl jako voda a jako vždy přináším seznam nejviditelnějších novinek na serveru za poslední týden.

Jednou z dosti výrazných bylo přidání nové mapy Markets na minihru Murder. Na její stavbě se podíleli hráči @mato11 a @N13Y.

Mapa Markets na minihře Murder

 

Dále jsme přidali i nějaké mapy do předpřipravených staveb na BuildCreativu. Jednou z nich je obrovská loď, která zabere na délku celou parcelu. Jak vypadá můžete vidět třeba na screenshotu níže. Koncem týdne jsme také přesunuli server BuildCreative do datacentra s lepší konektivitou. I když změna odezvy není prakticky znatelná, tak někteří hráči těch pár jednotech milisekund ocení.

Jedna z nových předpřipravených staveb na BuildCreativu

 

I další novinka se týká BuildCreativu. Jedná se o nové speciální hlavy, které hráči mohou ve svých stavbách využívat. Celkem jich za poslední týden bylo přidáno 317 a jsou jako vždy dostupné i na FunCreativu.

Speciláních hlav s texturami již je na serveru přes 14 000

 

Dále jsme prováděli spíše minoritní změny například v designu soukormých zpráv na serveru, navýšili maximální počet hopperů na Skyblocku, takže nyní můžete budovat obrovské třídičky itemů nebo třeba navýšili počet chunků, které odesílá server FunCreative do klientů.

Jako vždy kompletní soupis změn naleznete v changelogu zde na webu.

V tomto týdnu toho máme zase jako vždy naplánováno dost, takže se hráči ani my nudit určitě nebudeme a můžete se těšit například i na novou minihru a další novinky. Více se dozvíte již brzy.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva