Novinky za minulý týden (22) • Minicraft.cz



saffers
Majitel

5326 postů
7502 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, je tu další týden a s ním i souhrn novinek. Tento týden se narozdíl od několika předchozích nesl spíše ve velkém počtu malých vylepšení, žádná obrovská změna se nekonala.

Na lobby servery jsme přidali výrazné ikonky k zatím několika málo důležitým bodům v mapě. Jedná se o velké poletující itemy. V budoucnu tím budou označené i portály.

Parkour mapa Parkour150 od hráčů @TroppyX, @_NiqhtRenyy_x3

 

Na minihru Parkour jsme přidali opět několik map. Konkrétně dvě a to od hráčů @TroppyX, @_NiqhtRenyy_x3 a @DominikCZ_Zero.

Co se týče survival serverů - byl přidán příkaz /clearname pro resetování jména předmětu pokud je přejmenovaný a také příkaz /workbench pro premium hráče, aby si mohli kdekoli otevřít crafting table, dále na Skyblock spawn byla přesunuta cedulka pro opravu nástrojů a mimo jiné i dlouho žádaná funkce, aby jiný hráč mohl stavět pouze pokud je vlastník ostrova online na Skyblocku - příkazem /is coop jméno.

 

Na spawn Skyblocku byla přesunuta cedulka pro opravu nástrojů

Premium hráči si mohou pomocí /workbench kdekoli otevřít crafting table

 

Z dalších novinek zmíním několik nových skinů - zejména v kategorii FNAF a omezení hranic světa na SkyPvP, aby hráči s lektvarem na levitaci neobjevovali nová zákoutí prázdného světa a negenerovali tím cenné místo na disku prázdnou mapou. Dále si premium hráči mohou nastavit více domovů na BuildCreativu a poté se tam kdykoli teleportovat.

Bylo přidáno několik nových skinů

 

Mapa na SkyPvP se dočkala omezení světa

 

Opět zmíním, že kompletní seznam změn seřazený podle dní najdete v changelogu. Děkuji všem, co se na vývoji serveru podílejí, zejména hráčům, kteří nyní postavili mapy a doporučili nové skiny.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva