Kompenzace za neplatný (směšný) ban • Minicraft.cz



drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » 2 měsíců

Zdravím,

dnes 02/19/24 dostal můj bratr ban za teaming.. No bohužel dostal jsem důkaz, který byl neplatný (a docela až dost směšný). Nechápu, jak ty zkušebáky zaučujete a jak Helper toto mohl banovat. Tak bych poprosil alespoň nějakou komepenzaci za zbytečný ban do banlistu + než člen odpověděl (když jsme se bavili normálně ING, není to tak těžké odepsat i jinde..) + čekání na video dalších 20 minut (takže vlastně ban pomalu vypršel). 

Důkaz, který mi byl zaslán si můžete zhlédnout zde: https://giphy.com/gifs/IUzn41ycAJtLH8Ckzv   ~~   Opravdu ban za to, že se dva hráči vedle hitujou a bere se to jako teaming? I když je v pravidlech jasně napsáno: 2.7.2 V minihře je povoleno týmovat, tým může mít maximálně 2 členy.  Za moji dobu se ban za teaming netrestal, dokud hráči nešli ve více lidech do někoho? Dokonce i několik lidí z AT stálo vždy s námi, prostě směšné..

Pokud nebude kompenzace udělena, tak alespoň zaučte lépe své hráče v AT a upravte pravidla tak, aby byla přesná a chápava! Díky!

Mějte se krásně a také se nebudu zlobit za názory <3

// Pokud toto uvidí někdo, kdo může měnit nicky na webu, tak bych ho poprosil o změnu na tento nick: drxgsobsession  Zmeneno - Testr








Szyho27
Helper

242 postů
262 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » 2 měsíců

Ahoj, moderátorku jsem poučil o tom, aby příště radši měla delší záznam a lepší aplikaci k nahrávání. Moderátorka se dokonce i tobě už v ticketu omluvila. Změna pravidla je již v řešení.








drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » 2 měsíců
Szyho27 said:

Ahoj, moderátorku jsem poučil o tom, aby příště radši měla delší záznam a lepší aplikaci k nahrávání. Moderátorka se dokonce i tobě už v ticketu omluvila. Změna pravidla je již v řešení.

Ahoj, poprosil bych tedy screenshot toho, jak se omluvila, nikde jsem to nenašel. Viděl jsem jen zprávu: "Máte unban".  // Blbě jsem četl, zblblo mě to, protože napsala druhou zprávu, že mám UB.








drxgsaddicted
Sponzor++

5 postů
5 reputace

IGN: drxgsaddicted
Od drxgsaddicted » 2 měsíců

Tato situace už mě nějak ani nepřekvapuje, staff si klasicky vše vycucá z prstu a stojí si za tím :DD PS pro pobavení přikládám foto jak se lidi dostávájí do AT. (https://ctrlv.link/CM8k) Mějte hezký zbytek večera ;)








Gamma_Lucy
Admin

28 postů
23 reputace

IGN: Gamma_Lucy
Od Gamma_Lucy » 2 měsíců

Ahoj,

čo bolo v minulosti bolo, už približne rok sa za teaming berie aj státie u seba. Ako bolo písané, pravidlo je v riešení, každopádne o tom máš v chate pri každom skoku do arény správu, takže to nie je niečo, o čom by hráči nevedeli.

Celú situáciu som si prezrela. Dôkaz, ktorý si dostal nebol úplne jasný, chvíľu to na teaming vyzerá, chvíľu zase nie. Ako sa ale ukázalo, tretieho hráča ste pravdepodobne kvôli bugu nevideli, o čom členka nemala ako vedieť. O dôkaze bola poučená, v tickete si od nej dostal ospravedlnenie a svoju chybu si priznala. Vzhľadom k tomu, že sa jednalo o chybu z našej strany vám všetkým trom hodím nejaké coiny.

Čo sa týka toho posledného príspevku - screenshot so správou, ktorá je 2 roky stará a len tak vytrhnutá z kontextu ti nikde nepomôže. Aj keby sa jednalo o kohokoľvek z AT tak v tom nevidím problém. Pre prijatie člena do AT je potrebné, aby sa zhodla väčšina AT, nerozhoduje o tom 1 hlas.

Beriem to teda ako vyriešené, pokiaľ sa tu už dnes nikto nevyjadrí, vlákno zamknem.

S pozdravom,

Lucy