Nejbohatsi lidi • Minicraft.cz



kapieu
Sponzor

12 postů
6 reputace

IGN: kapieu
Od kapieu » 11 měsíců

Ahoj, mam napad aby slo videt vice nez jen 10, popr 27 nejbohatsich hracu na serveru. Myslim, ze nejsem jediny kdo by to ocenil a treba ja bych chtel vedet jak dobre nebo spatne na tom jsem. Celkove by se to dalo vyresit tak, ze pri pouziti prikazu /ebal by se ukazalo, kolikati jste a pripadne percentil. Rad si prectu i nazory jinych :)






kapi



GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » 11 měsíců

Ono tak nějak zrovna tohle můžeš odhadnout, kde +- budeš. Na to neni třeba nic vymejšlet. Myslím, že by to hráče akorát motivovalo vydělávat víc a víc na úkor hry/komunity jak tu už někteří dělají. Tzn stala by se z toho příliš kompetetivní záležitost. Toť můj názor.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » 11 měsíců

Tak, ja na tom nevidím nič zle aby hráč vedel na akom mieste presne je. Aj ked stačí sa dostať na 27 miesto kde vidíš koľko ma hráč money a už takto budeš ísť vyššie a vyššie. Samozrejme to neustále hlasovanie ťa nakoniec prestane baviť tak ako to bolo aj u mňa. Na 27 miesto sa určite dostaneš rýchlo len preto že už hráči tak nehlasujú teda ty čo sú v tabuľke. Niektorí už nehlasujú vôbec. Aj keby si sa dostal na napr 5 miesto bolo by to celkom hard. Neviem presne ale na 5 mieste je asi umiestnený týpek s 600k. Takže ak teraz nemáš aspoň polovicu tak to sa teš na dlhú cestu. Ak si to nezjednodušíš tým že si tie coiny kúpiš, ktoré nie sú práve najlacnejšie. A keby si mal sen sa dostať na 1 miesto tak by si musel mať cez 1,8m a to je fakt veľa. 

Takže ak chceš podstúpiť takúto cestu na servery ktorý už dlho nemal boost aktívnych hráčov na servery a pomaly umiera tak chod do toho ak ti to za ten čas stojí. wink








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » 11 měsíců

Ahoj, strany v baltope si vieš prepínať tuším pomocou príkazu /money top dollar 2 (číslo 2 znamená druhá strana, tj. 11-20 miesto v tope)








kapieu
Sponzor

12 postů
6 reputace

IGN: kapieu
Od kapieu » 11 měsíců

Bote diky, nevedel jsem to. Kdyz jsem se ptal adminu skrz /dotaz, bylo mi receno, ze to nejde. Tim padem se omlouvam a jestli je to teda zbytecne (asi diskutabilni), tak muzete uzavrit.






kapi



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » 11 měsíců

Rado sa stalo. Tak všetko vedieť nemôžu, ale tiež do budúcna aspoň budú vedieť, že sa to predsa len dá.