Limity • Minicraft.cz



Mantys
Sponzor

1 postů
0 reputace

IGN: Aweryxx
Od Mantys » okolo 1 roku

Zdravím, po měsíci hraní na vašem skvělém skyblocku, jsem bohužel potkal něco, co mě pozastavilo ve stavění. Myslím, že nejsem jedinej. Teď se omlouvám, že budu mluvit za Sponzory a za hráče, ale toto mi příjde až moc. Jako Sponzor, bych si poprosil trochu více odměn za zakoupení sponzora (momentálně měřeno na Skyblock). 1000 coinu.. meeh.., fly a godmode meeh slabý, setwarp meeh k ničemu (Pokud Sponzor je nový) jiné typy ostrovů.. meeh taky k ničemu.. /hat nuda.. noční vidění... to je úplně k prdu... Chtělo by to zvětšit pro Sponzory limity, protože jsme za něco dali peníze a teďka očekáváme něco na našem oblíbeném Skyblocku něco postavit, udělat nějaké pořádné farmy. Příjde mi, že z tohodle serveru se stává Pay To Win. Zaplatíš peníze za Sponzora, potom musíš utrácet coiny za limity které jsou na serveru totálně zbytečné (ty limity) a poté si musíte ještě zaplatit a ještě zaplatit aby jste se vůbec do tich 20mil. peněz dostali a získali dobrej pocit. Tímto myslím aby jste dali větší prostor hráčům aby si mohli budovat velké farmy, někteří by dokonci mohli natáčet jak velké farmy udělali nebo co postavili a vydali to na tiktok, to vám donese spoustu dalších a nových hráčů.. Ale když tu je ten limit, tak se vám na to tam maximálně s promunitím vyserou a odpojí se...








saffers
Majitel

5339 postů
7515 reputace

IGN: saffers
Od saffers » okolo 1 roku

Zdravím,

 

seznam aktuálních výhod hodnosti Sponzor máme vypsaný zde na webu. Pokud máš nějaký konkrétní návrh pro přidání, tak jej stačí například sem napsat.

Každopádně některé bloky jsou omezené počtem, který může mít jeden hráč na svém ostrově. Jde o bloky, které ve větším množství zatěžují server (zpravidla v jejich běžném použití) a pokud by nebyly omezené, tak by na serveru nemohlo hrát tolik hráčů současně (opravdu v aktuální verzi Minecraftu neexistuje žádný jiný způsob, než to omezit nebo zvýšit výkon 1 jádra CPU, kdybychom nebyli na maximu). Většinu si hráči mohou na lobby navýšit, kdy cena je určena tak, aby si to mohla dovolit jen část aktivních hráčů a tím jsme měli zajištěno, že takových ostrovů nebude příliš velké množství.

Většinu výhod premium hodností máme kosmetických jako ty zmíněné, u kterých jsi zmínil, že jsou nuda nebo k ničemu. Nicméně pár jich je víceméně pay2win, jelikož jak jsme si v roce 2016 ověřili, tak hráči hodnosti bez takových výhod nekupují. Mezi ně patří větší množství pozemků, residencí apod.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva