obnova skypvp • Minicraft.cz



drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » okolo 1 roku

mi pripomina muj navrh na skypvp https://www.minicraft.cz/forum/view_topic/?tid=9609#post-39749 a taky se to tak nejak zametlo pod koberec prijde mi ze pro tento server vymyslet napady nekdy je uplne k nicemu:D takze chlapci myslim si ze i kdybyste udelali tech topicu 20 tak se ani jeden z nich nevyuzije minicraft by hlavne mel odebrat nektere minihry ktere jsou totalne nehrane (sheepwarfare, zombies, ...) tu by se spise mel navrhnout napad pro celej server protoze timto tempem ten server zemre (a to ze minecraft celkove upada:<)








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » okolo 1 roku

Jooo @10QSOMUCH_ těch nápadů jsem měl desítky... možná se to celkem ke dnešku blíží i té stovce pomalu řekl bych. (Ale to bych kecal.) Neříkám, že byly všechny perfektní, ale spousta z nich byla přinejmenším zajímavá. No a to nepočítám skvělé nápady od mnohých dalších hráčů, kterých je zde na fóru obrovské množství.

Již mnohokrát jsem saffa upozorňoval na dané problémy a většinou k nim dodal i řešení. Avšak dostalo se mi prakticky vždy jen něčeho typu OK, dík. Snad nikdy se nic nezměnilo. Jak jsem řekl. Tohle je úplně jiné téma a pokud na to někdo vytvoří vlákno, velmi rád se dlouze a podrobně vyjádřím.

Jo a víte, co je super? Většinou jsem něco řekl, že se stane a že to a to bude problém. Mno... hádejte jak to dopadlo. Přesně tak jak jsem řekl. Možnáj ještě hůř.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."