Crypto • Minicraft.cz



Jakub_552
Sponzor

2 postů
1 reputace

IGN: jakub_552
Od Jakub_552 » okolo 1 roku

Nechceli by ste na servru pridať cryptomenu fungovalo by to ako irl, ked by to niekto kúpil cena by išla hore a ked by to niekto predal ceny dole. Myslím že na to aj je plugin.








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » okolo 1 roku

Něco takového už na Survu 2x dělal elnikep. Zeptej se ho na to klidně. Určitě ty jeho minicoiny nebo jak to nazval, fungují pořád.

//Tak prej už nic říká Konik.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



iHqteKonikk_
Moderátor

118 postů
88 reputace

IGN: iHqteKonikk_
Od iHqteKonikk_ » okolo 1 roku

Gejmrone, bohužel to již nefunguje. S pluginem by to bylo mnohem lepší určitě, ale čekal bych, že to bude mít stejný úspěch jak právě minicoin - ze začátku to úspěch mělo, dost lidí tam chodilo a pak to mezi hráči úplně upadlo.






DC: matess43_                                                          IG: konikovoo                                     mail: h0orse55cz@minicraft.cz


 

 

 
 

 

 



xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » okolo 1 roku

nieco nove by sa na survival konecne zislo, takze som za








WendyWright
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: WendyWright
Od WendyWright » 12 měsíců

Tento komentář byl odstraněn z následujících důvodů:

  • odkaz na nákup reálných kryptoměn
  • přítomnost odkazu na nevěrohodnou www stránku







WendyWright
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: WendyWright
Od WendyWright » 12 měsíců

Pokud byste chtěli implementovat kryptoměnu na Minecraft serveru, existují k tomu pluginy, které umožňují vytvoření virtuální kryptoměny pro použití v herní ekonomice. Nicméně, je třeba být opatrný, protože cena kryptoměn se může prudce měnit a může to mít dopad na ekonomiku serveru. Navíc by mohly být potřeba dodatečné kroky pro zajištění bezpečnosti a ochrany dat hráčů. V každém případě by bylo dobré pečlivě zvážit, jaké jsou výhody a nevýhody implementace kryptoměny na Minecraft serveru a zda by to bylo pro vás a vaše hráče vhodné.








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » 12 měsíců

Mám takový dojem, že sice dáváš zajímavý návrh, ale tady na tom serveru naprosto nerealistický. Tady nepotřebujeme tisíc druhů měn na Survivalu, který už toho má až až, ale oživit mrtvé minihry. Navíc...když nikdo neodpověděl a na vlákno se opět zapomělo, tak to dál neřeš, pokud nevidíš opravdu slušný potenciál to tu zrealizovat.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



kapieu
Sponzor

12 postů
6 reputace

IGN: kapieu
Od kapieu » 12 měsíců

aspon by se na tom survivalu neco delo, za me dobre a originalni zpestreni hry, ktere by mini mohlo alespon na nejakou dobu ozivit.






kapi



saffers
Majitel

5332 postů
7506 reputace

IGN: saffers
Od saffers » 12 měsíců

Zdravím,

je několik možností, jak ty tato měna byla řešitelná. Každé z nich má určité výhody nebo nevýhody. Z toho, co mě napadlo, tak jsou následující:

  1. Simulace standardní burzy, kde hráč určí cenu, za kterou chce nakoupit nebo prodat a pokud se hráči s nabídkami střetnou, tak dojde k transakci. Nejvíce se blíží realitě, ale nejspíše by to bylo složité pro ty, kteří se s nákupem nebo prodejem nečeho na burze nesetkali.
  2. Nějaká zjednodušená forma předchozí možnosti, kdy transakce probíhá mezi hráčem a serverem. Cena by při nákupech rostla a při prodejích klesala o nějakou definovanou hodnotu.
  3. Synchronizace ceny dle nějaké reálné kryptoměny. V tomto případě by bylo zajištěno, že by nemohlo jednoduše dojít k podvodům jako je třeba pump and dump schéma.

Osobně mi přijde realizovatelná varianta 3, jelikož u ní hrozí minimum podvodů. Ale klidně můžete doplnit své postřehy.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



kapieu
Sponzor

12 postů
6 reputace

IGN: kapieu
Od kapieu » 12 měsíců

Treti moznost se mi zda nejlepsi, bylo by fajn kdyby se to zrealizovalo. Take aby tech kryptomen nebylo nekonecno, ale byl jich omezeny pocet, stejne jako v realite, udelat tudiz i market cap. Nedokazu si vybavit, ze by se system dal nejak obejit. Taktez si myslim, ze asi neni uplne potreba davat zbytecne moc kryptomen, kdyz stejne na mini nehraje tolik hracu, aby se vsechny vyuzily - dle meho staci 10-15 kryptomen, tech nejznamejsich, mozna i nejake meme coiny, atd.






kapi