survival doplnok • Minicraft.cz



Deno1906
Sponzor++

17 postů
2 reputace

IGN: Deno1906
Od Deno1906 » okolo 1 roku

Dobrý deň, navrh pridanie vozidiel na survival napriklad auta lietadla a podobne, potom by sa mohlo ešte aj pridať clan wars.

 

navrh: Tukan820








samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » okolo 1 roku

A nechceš pridať zbrane, rozdeliť sa na Rusko a Ukrajinu? Ked chceš vozidla tak máš na to fun creativ tam to máš asi. 

A ked nie tak Vám môžu vytvoriť novú minihru kde to mať budete, ale survival je survival a neurobiť z toho už totálny bordel. 








ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » okolo 1 roku

Ahoj,

s vozidlami a tými kravinami, čo bolo kedysi na FC (možno doteraz je) nesúhlasím. Čo sa týka "Clan wars", tak niečo v tom zmysle by určite bolo fajn. Kedysi sa na to používal plugin Factions a čo si pamätám, bolo to super:)

Bot

 








samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » okolo 1 roku

A tie clan wars to myslite vážne? čo teraz ideme z toho robiť  Clesh Royal? Alebo Brawl Stars?  

Za mňa su obidve veci totálná somarina, podla mna to na survivalu nemá čo robiť.

Jedine že by sa na to spravila minihra ale na survivale čo je teraz by som už nič nepridával, teda nič také čo písal deno. 








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » okolo 1 roku

Nápad na klanové války při použití pluginu na frakce jsem zde již podával před X lety. No, také nic. Bohužel si nemyslím, že by tato minihra byla nějak hranná vzhledem k aktuální situaci komunity. Lidi by to bavilo první týden, 2 a pak to umřelo navždycky. K hraní by bylo potřeba mít kolektiv, svůj klan. No a to získat je tady dost těžké, ne-li nemožné.

To je taky jeden z důvodů, proč zde nejsou Annihilation, Bed Wars a další týmové minihry. Zkrátka není dost hráčů, co by to aktivně hrálo.

Sice tu je pár jedinců, kteří by si rádi občas něco zahráli, mezi které se také řadím, ale co si budem. Tohle tu nevyjde, protože prakticky všichni, co si chtějí něco takového zahrát jdou buď na zahraniční Hypixel nebo jiný CZ/SK server.

Této situaci ani nepomáhá extrémě pomalé tempo změn, které se zde rozmohlo a to se na serveru i jeho komunitě dost podepsalo. Není to jen krátkodobý problém, ale dlouhodobý již řádku let. Tuším, že nějak v době Murdera nebo propadáku Battleroyale to začalo.

Tím neříkám, že někdo (ikdyž někdo určitě) dělá málo práce nebo že to chce více a více miniher. To rozhodně ne.

Jen říkám, že se zde vytratilo mnoho lidí, kteří by rádi něco udělali. Lidi, kteří měli motivaci tu reálně něco udělat pro server. Těžko se mi to říká, ale Mini je mrtvej server a pokud se zde nezačne dít něco velkého (a tím nemyslím dramata v chatu), tak prostě brzo umře úplně. Sice tu sem tam někdo přijde, ale dlouhodobí hráči, co to tu drží nebo drželi, odchází.

Dokonce ani já jakožto velkej zastánce tohohle serveru přestávám věřit, že se něco změní. Můžem jen doufat v tu minihru na Survu, jakej úspěch to bude mít. To ale stačit rozhodně nebude.

 

Hezkej novej rok a dík za přečtení.

Prosím o normální reakce, děkuji.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."



samochalupka
Sponzor++

168 postů
64 reputace

IGN: samochalupka
Od samochalupka » okolo 1 roku

Teda ja som ešte nikde nevidel klanové války, ale keby to mala byť samostatná minihra ja by som bol za. Ale už je to podla mna trošku zbytočné ( by som povedal), pridávať novu minihru. 

Najnovšia pridána minihra je teraz ThePit, ale tá tiež nemá veľký úspech, na začiatku áno, no teraz sa pridáva k dalším nehraným minihrám a tých je tam teda požehnane (nehraných). 

Hrateľnosť novej minihry by trvala asi týždeň, a skončila by skôr ako začala. 

Server ktorý som poznal pred 2 rokmi tak ten už teraz neexistuje.