Ban za ?Nic? • Minicraft.cz



simcikotatko
Sponzor++

13 postů
9 reputace

IGN: ryutko
Od simcikotatko » okolo 1 roku

 

clen admin teamu nemuze mit na hrace ignore tak nepis simono kdyz mluvis na me pak se v tom ma clovek vyznat. Ja te do ignoru davat nemusim ja na tebe ani nemluvim na mc kdyz tam nechodim
WolfinkaCZE said:

Simono dobře za to slovo ,,Vytřískám zuby'' se omlouvám to jsem přehnala, jenže to píše miliarda lidí, vy dvě jste zrovna důvody proč tam někdo nechce vůbec hrát. Já tady chci hrát ale kruci fix jak je možný že já a Sonicka jsme si dali přes tlamu v msg a od tý doby se ignorujeme a tady bychom se umlátili a do ignore se nedali, prostě to píšu naposled

Dej

si

do 

ignore

/ignore WolfinkaCZE

ok? Já si tě tam taky dám a nebudu tě řešit prostě hotovo tečka.

Sonicka to pochopila tak snad to pochopíš i ty faktne...

 








sim0nkka
Helper

17 postů
29 reputace

IGN: sim0nkka
Od sim0nkka » okolo 1 roku

Nechci zklamat, ale ja opravdu nejsem ta, ktera ma problem s neresenim jine osoby. Ty jsi ta, ktera s tim mas neustaly problem, ja te neresim a nejak me to nezajima. Jak s tim nalozis je tva vec. Tez mej na mysli ze nemusis byt jedina s nejakyma psychickyma problemama, ale za me osobne se opravdu nepatri to tahat do virtualni hry. Nedelej ostatnim to co se tobe nelibi od jinych.

 

// + Wolfi, neporusuj pravidla fora double postem, dik








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » okolo 1 roku

Myslím, že tohle už by stačilo. Co jste chtěli říct jste řekli. Je docela pain to dočíst celý, protože to je totální shitfest.

Nebudu se zastávat ani jedné ze stran, ale je fakt, že když tam na serveru jsem a vidim Wolfi (v poslední době tak 2 měsíce), tak opravdu je tohle to jediné, co se řeší a to dost agresivně. Dříve jsem se jí zastával, ale to jsem k tomu měl relevantní info. No, už mě to fakt nebaví a říkal jsem jí to několikrát a to i předtím, aby přestala.

Wolfi, hráčům je jedno, co si tvoje malá bublinka hráčů dělá, oni chtějí jen hrát a nevidět v chatu tyhle nesmyslný dramata, naprosto uměle vytvořený, který stejně už dávno nikoho nebavěj.

Je mi jedno koho kdo urazil nebo co o něm řekl. Taky jsem kolikrát spoustu hráčů urazil nebo je poslal (hodně slušně) do háje. Ovšem má to jedno společné. Je to vyřízené, to je to.

Ty vytahuješ furt něco, co už nemá smysl řešit. Jediné s čím souhlasím je to ať si to vyřídíte jednou pro vždy, pokud vůbec je CO řešit.

Já už jen chci přijít na server a vidět tam tebe i ostatní s přátelským přístupem, kde bude z chatu vyzařovat pozitivní energie každou zprávou. Ne to, co je tam už delší dobu s vaší přítomností. (naráz)

 

Popravdě poslední dobou ani nemám chuť na server chodit, protože spousta lidí, které jsem znal přestává hrát. A já se vsadím o co chcete, že jedním z důvodů u několika z nich budou tyhle řeči.

Já bych poprosil o zamknutí tohohle vlákna a už nevytváření dalšího na tyhle témata. Je to zbytečné a akorát se tím spousta lidí shodí... většinou ten, kdo to zakládá.

Hezkej večer a užijte si Vánoce a víkend :)






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."