Sťiažnosť • Minicraft.cz



Deno1906
Sponzor++

17 postů
2 reputace

IGN: Deno1906
Od Deno1906 » okolo 1 roku

Chcem sa sťažovať na helpera Verzila požiadal som z nového účtu povolenie do resky na účte Deno1906 kde hrajem skoro stále a dal mi ban že obchádzanie banu Alexik keď ten účet je môjho brata ja za to nemôžem že má ban. Tak prosím o riešenie tohto prípadu to ako nemôžem hrať lebo brat dostal ban??








Verzilaa
Helper

32 postů
27 reputace

IGN: Verzilaa
Od Verzilaa » okolo 1 roku

Zdravím,

jen pro upřesnění situace, na tvé IP adrese jsou nyní 2 aktivní bany, první je na nicku Alexik, který je nejzávažnější. Druhý nick je POLESIE, který je sice méně závažnější, ale stále je aktivní v době, kdy jsem ti uděloval ban. To, že na tvé IP adrese hraje tvůj bratr, sestra nebo mamka je mi jedno, takových lidí, co se vymlouvý tímto stylem je spousty a nejsi první ani poslední, ale dejme tomu, že toho bráchu máš, příjde ti normální, aby jste hráli spolu na stejné adrese a on si z vesela cheatoval, dělal bordel a podváděl lidi? To je pak jasné, že pokud máš v ban listu několik banů již za sebou nebo aktivních banů, tak se k tobě bude přihlížet stejně, jako k tvému bratrovi, jelikož jste na společné IP adrese.

Tím chci říct, že já nemohu opravdu vědět, že nějáký tvůj bratr existuje, tudíž já se rozhoduji dle tvé historie a toho, co vidím.

Dám ti tedy šanci a pokud mi jakkoliv dokážeš, že tvůj bratr opravdu existuje, tak ti ten unban dám. Šanci mi to dokázat máš buď pomocí PM zde na fóru nebo na Discordu.

S přáním hezkého dne








Deno1906
Sponzor++

17 postů
2 reputace

IGN: Deno1906
Od Deno1906 » okolo 1 roku

Tak pozri hej môj brat má 12 rokov volá sa lukáš. Ale tak pozri si môj účet Deno1906 mám tam sponzora. Mám kúsok rozumu a nebudem si ziskávať bany keď som sem minul peniaze. Daj mi jednu vec ako ti mám dokázať že mám brata? Ak chceš tak ti dám jeho discord on si tam robil ticket s nickom lukasko888. Čo poslať jeho fotku aby si mi veril? Písal som aj na mail saffovi že som chcel preniesť hodnosť aj veci z účtu Deno1906 .








Verzilaa
Helper

32 postů
27 reputace

IGN: Verzilaa
Od Verzilaa » okolo 1 roku

Je vícero způsobů, jak mi to dokázat, píšeš, že máš kousek rozumu, tak ho nyní využij a zapřemýšlej. Například mi můžeš na DC poslat fotku, která mi dokáže to, že hrajete spolu na stejné adrese nebo něco, co tě napadne a utvrdí to to, že jste opravdu dva. Nechci důkazy stylem napiš mu to a tamto nebo jmenuje se tak či onak, to mi nic nedokáže a na takové zprávy můžeš odepsat i ty a budeš se akorát přetvařovat.

EDIT : Vyřešeno přes soukromou zprávu na DC