Zmena pluginu (ChestShop) • Minicraft.cz



xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » přes 2 let

Ahoj,

Mám návrh na zmenu súčastného pluginu ChestShop na survivaloch. Nahradil by som ho pluginom QuickShop ktorý je viac prehľadnejší,rýchlejši a efektívnejší.. jednoducho sa tam dá nastaviť cena za jeden kus, a po kliknutí na cedulku stačí napísať číslo (počet). Pre založenie shopu stačí držať určitý item, pozerať na chestku a použiť príkaz /qs create (čiastka). 

Zoznam všetkých príkazov https://prnt.sc/rqZigQGoDe4x

Názorná ukážka ako vyzerá Quick Shop v hre https://prnt.sc/rXK8G_8buHEv








Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 2 let
Za mě úplná kravina. Zbytečně akorát přidávat nějaké příkazy, které někteří hráči nebudou znát. Za mě bych zůstal a starého pluginu.





Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz



ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1395 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 2 let

Ahoj, osobne mi to príde ako hlúposť. Ak by so súčasným pluginom boli problémy, či časté nejaké výpadky, tak by sa to riešilo už aj bez toho návrhu. Zjavne všetko funguje a prehádzovať to po x rokoch za niečo, čo mne osobne príde zložitejšie ako to aktuálne asi nedáva zmysel. Inak, neviem si ani predstaviť, ako by sa vyriešil presun starých shopov za tieto nové, tam by mohol nastať tiež problém. Starý plugin chestshop by odobrať nemohli, keďže by dokázali vykradnúť dané obchody (ktoré by to už neblokovalo). Muselo by sa to nejako ponechať súčasne, no prinieslo by to len chaos.

 








WolframJpg
Hráč

1 postů
0 reputace

IGN: WolfnesssCZ
Od WolframJpg » okolo 1 roku

Zdarec
To co tu píšou pepegy mi příjde jako hloupost
Nesetkal jsem se nikde s tím že by někde byl ještě Chest Shop jako je na minicraftu příjde mi dost zastaralý a připomělo mi to začátky na mc bo takové chest shopy byly hodně užívané když jsem začínal hrát mc multiplayer nebo na starších verzích a nyní se více užívají QuickShopy které jsou mnohem snadnější a pohodlnější na vytvoření 
A to že by to byly nové příkazy a hráči by je neuměli mi příjde jako absolutní nesmysl protože jak jsem zmiňoval QuickShopy jsou všude a zná je snad každý a pokud ne je to opravdu jednoduché a v podstatě žádné příkazy nejsou potřeba pokud by se jednalo o QuickShop plugin který to má tak že Musíš mít v ruce věc kterou chceš prodávat a tou bouchneš do truhly a do chatu napíšeš pouze částku za kterou chceš danou věc prodávat 

Wolfram :)








GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » okolo 1 roku

Zdravím, 

hráči jsou na tento systém tu zvyklí a už tu tak jede obrovské množství shopů a předělávat to by byl horor.

Navrhuji tedy kompromis (pokud to bude možné) a to nechat stávající plugin a přidat nový. Každý by si tak mohl vybrat, co je mu příjemnější. Navíc by to mohl být plynulý krok k tomu, aby si hráči na tento plugin více zvykli a využívali jej. Nakonec třeba, když by starý plugin používalo jen mizivé množství hráčů, tak jej můžeme odstranit.






Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."






18 postů
reputace

IGN:
Od » okolo 1 roku

Zdar,

Myslím si že by se starý plugin mohl nahradit tímto novým pluginem navíc commandy nejsou tak strašně težké jak tady píšete. Vždycky tam je list commandu který by jim pomohl. Vypadalo by to i lépe než používat tak starý plugin.








xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » okolo 1 roku

aj sa vyjadri niekto z AT alebo to tu bude lezat dalsie 3 mesiace ako minule?








saffers
Majitel

5340 postů
7516 reputace

IGN: saffers
Od saffers » okolo 1 roku

Zdravím,

 

zatím nemáme žádný závěr, takže jsem sem nic nevypisoval. Nicméně plugin nejdříve vyzkoušíme na méně navštěvovaných survival částech a následně by mohl být spolu s ChestShopem i na Survivalu a dalších částech. Hráči by si poté mohli zvolit, který budou pro prodeje využívat.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva