nahlášení xTomikk • Minicraft.cz



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 2 let
No, ale ten nick už v hre nemáš,to je celá pointa tej veci. Na Minecrafte máš už neviem koľko mesiacov iný nick, nick "keksik37" si viem dať aj ja a už to bude môj nick - nie je to tvoje duševné vlastníctvo, ani žiadna podobná záležitosť. Nie som na teba zasadnutý, takto pristupujem ku veciam, ktoré sú sprostosti a nemajú význam riešiť. Si môžeš začať robiť lístočky, čo ešte budeš vybavovať, aby si vyhovel každému hráčovi.





E-mail: polakjack@minicraft.cz



xTomikk
Sponzor++

65 postů
32 reputace

IGN: xTomikk
Od xTomikk » přes 2 let
MILENAJETETA said:

Ahoj,

Návrh na pridanie /nick u hráčov šiel odo mňa zhruba pred pár mesiacmi až rokom. Ku tomu ale jeho používanie bolo obmedzené určitými pravidlami ako sú napríklad nevhodné témy, vulgarity, urážky alebo podobné AT, či hráčske nicky bez povolenia (môžete to nájsť aj v BP). Aj keď síce keksik37 nepatrí ku tým vzorovým hráčom u nás, tak stále jeho nahlásenie je vhodné preveriť. U hráča xTomikk to síce vidím len na upozornenie do budúcna vzhľadom na to, že sa jedná len o napodobeninu nicku, no stále je to menšie porušenie na strane hráča u serveru.

Milenkovo

Až tu bude nejaké oficiálne pravidlo o tom, tak si ho kľudne zmením. Teraz na to nemám dôvod kedže ho tým nijak neurážam wink








Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 2 let

Byl bych rád, kdyby jsi to Polaku pořád nezamykal, když je to moje vlákno a ještě to není vyřešené :)

 






Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz



TobisMiner
Sponzor++

131 postů
70 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 2 let

Zdravím,

přidat takové pravidlo, které by zakazovalo používání nicků podobných minulým nickům někoho jiného je úplná blbost. Nicku jsi se vzdal a každý si ho může v rámci originálního minecraftu změnit, viz screen

Jediné pravidlo, co by dávalo smysl je takové, které by zakazovalo používání nicku aktuálního nicku někoho jiného, což si myslím, ale že je taky zavádějící - nikde se nemůžeš dozvědět všechny nicky hrajících hráčů.






"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"



MILENAJETETA
Admin

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 2 let

Ahoj,

Hráčovi xTomik som písal ohľadom /nick a tam to beriem za uzatvorené. Čo sa týka aktuálnych podobných nickov u hráčov, tak u každého je to pomaly iné a je ťažšie to posúdiť, ale viac menej súhlasím s Tobisom. Keď si Sponzor++ zámerne nastaví nick iného hráča, ktorý taký nick používa, prípadne je dosť známe, že používal nedávno a chce ho akokoľvek pošpiniť, tak nevidím problém v potrestaní (tu je to možné brať aj u keksika37, ale NIE u nového neznámeho hráča). 

 

Btw, tento topic súvisel IBA s príkazom /nick a nie s novými hráčmi, takže predpokladám, že tam by to nejaký obrovský problém nemusel byť.

Inak celkom verím, že keby autorom tohto príspevku nebol práve keksik37, tak by to tu nebolo nafúknuté do oblakov.

Milenkovo 






IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz



PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1270 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 2 let
Považuješ uzatvorené to, že upozorňuješ za blbosti. Ale asi si ten nick zmením aj ja na keksik a budem teda čakať nejakú formu upozornenia, ak to je pošpinenie, keď si dám nick, ktorý je voľne dostupný pre reálne kohokoľvek :D





E-mail: polakjack@minicraft.cz