Sponzor na jinačím jméně • Minicraft.cz



Vec
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: RaySCZ
Od Vec » přes 2 let

Zhruba 5 let zpět jsem si zakoupil hodnost SPONZOR napořád, nejpravděpodobněji to bylo na herní nick "RaySCZ", již předtím jsem si zažádal o přesunutí na jinačí nick, jelikož jsem si měnil jméno na originálním Minecraftu, opětovně bych rád zažádal o přesun hodnosti na nick "vecw", data apod. nepotřebuji, stačí mi hodnost, za kterou jsem zaplatil. Bohužel si už nepamatuji jméno, na které mi předtím byla udělena hodnost, ale jestli máte o tom nějaká data, mohu se na účet stále přihlásit. Děkuji za Vaši ochotu a čas, přeji hezký den, s pozdravem Tomáš. :)








Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 2 let

Ak to bolo pred viac ako 1 a pol rokom (5 > 1,1) tak to si mal nick RaySCZ (https://sk.namemc.com/search?q=vecw) Presunutie hodnosti vrámci 1 origo účtu by nemal byť problém, v najhoršom prípade bude treba doložiť screenshot z lobby na RaySCZ. Ale pokial vravíś že sa na účet môžeš prihlásiť tak to by nemal byť vôbec problém.

@saffers

@RandomJmeno






+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003



Vec
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: RaySCZ
Od Vec » přes 2 let

Děkuji za info, při nejhorším mám na tomhle účtě na fóru další příspěvek, ohledně hodnosti SPONZOR, který mi nefungoval na FunCreative, majitel mi odpověděl s tím, že to opravil, tudíž je jasné, že jsem SPONZOR měl. Ještě jednou děkuji.








saffers
Majitel

5335 postů
7511 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 2 let

Zdravím,

 

hodnost, coiny a statistiky jsem ti přesunul z nicku Vecroz.






E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva



Vec
Hráč

4 postů
0 reputace

IGN: RaySCZ
Od Vec » přes 2 let

Děkuji moc.